Looking For Anything Specific?

Burak Yılmaz Lille / LOSC - Mercato : Burak Yilmaz en recruteur pour Lille OSC : Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Burak Yılmaz Lille / LOSC - Mercato : Burak Yilmaz en recruteur pour Lille OSC : Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni transfer burak yılmaz, 64. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek.

Burak Yılmaz'ın attığı iki gol, Lille'e muhteşem geri ...
Burak Yılmaz'ın attığı iki gol, Lille'e muhteşem geri ... from foto.haberler.com
Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım.

2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya.

Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu.

LOSC LILLE - Burak YILMAZ (2020 - 2021) | Lille LOSC ...
LOSC LILLE - Burak YILMAZ (2020 - 2021) | Lille LOSC ... from i.pinimg.com
Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı.

Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor.

Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle.

Burak Yılmaz, Lille'de ne kadar kazanacak?
Burak Yılmaz, Lille'de ne kadar kazanacak? from cdn.haber.com
Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team.

Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi.

Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu.

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı burak yılmaz. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken;

Posting Komentar

0 Komentar